Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Planetaria & Zonnewijzers > Planetaria > Accessoires > astrial > astrial Projectieschijf voor het Sega Toys Homestar Pro Planetarium - Immersive Paranal World, scenic.
Artikelnummer: 60600

Projectieschijf voor het Sega Toys Homestar Pro Planetarium - Immersive Paranal World, scenic.

$ 29,90 incl.btw, + verzendkosten
in voorraad
Klaar voor verzending in 24 u + verzendtijd
Express verzending is mogelijk voor levering overmorgen, 27.04.2024!

Productomschrijving

Dit is een projectieschijf voor het Sega Toys Homestar Pro Original thuisplanetarium. Vergroot de mogelijkheden van uw planetarium! De schijf is zeer hoogwaardig geproduceerd en speciaal ontworpen voor de Homestar Pro.

Het Paranal-observatorium is een astronomisch observatorium in Chili. Het bevindt zich op een hoogte van 2.635 m in de Atacama-woestijn op de berg Cerro Paranal. Het is droog, vlak en verafgelegen van alle licht- en stofbronnen, maar het is nog steeds eenvoudig toegankelijk. De Europese Zuidelijke Sterrenwacht (ESO) heeft op deze locatie meerdere telescopen geïnstalleerd die ze ook beheert.

De Very Large Telescope (VLT) is de grootste telescoop op de Paranal. Hij bestaat uit vier afzonderlijke 8,2 meter lange telescopen met vier bijkomende 1,8 meter lange hulptelescopen. De telescopen kunnen worden gecombineerd om de Very Large Telescope Interferometer (VLTI) te vormen. Deze interferometer is 25 keer nauwkeuriger dan de afzonderlijke instrumenten.

Naast de VLT beschikt Paranal ook over drie surveytelescopen. Om al het personeel te kunnen huisvesten, is er ook een ESO-hotel, de "Residencia". Het hotel diende als achtergrond voor de James Bond-film "Quantum of Solace" uit 2008. De Melkweg is heel duidelijk zichtbaar. Het groen-blauwe hemellicht geeft wat kleur aan de donkere nachthemel.

Deze projectieschijf wordt samen met een pittoreske schijf geleverd met daarop palmbomen bij een strand. Diegenen die de voorkeur geven aan romantische palmbomen boven verlaten bergen zullen de ultieme ervaring beleven bij de aanblik van de nachtelijke hemel.

Wat betekent "Scenic"? Deze schijven bestaan uit twee delen. De hoofdschijf toont het eigenlijke motief, en er is ook een tweede schijf met een voorgrond, bijvoorbeeld bomen. Als de motor aan staat, draait alleen de hoofdschijf rond terwijl de voorgrond stil blijft staan. Deze combinatie zorgt voor aantrekkelijke visuele effecten.

De eerste productafbeelding toont de schijf met het hoofdmotief, de tweede afbeelding toont de combinatie van het hoofdmotief en de voorgrond.

Specificaties

Capaciteit


passend voor
Sega Homestar
astrial Projectieschijf voor het Sega Toys Homestar Pro Planetarium - Immersive Paranal World, scenic.
astrial Projectieschijf voor het Sega Toys Homestar Pro Planetarium - Immersive Paranal World, scenic.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Klanten die dit product kochten, kochten ook...