Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie

Omegon MiniTrack LX3: voor hemelse foto’s van de sterren, zodat u zich helemaal in de wolken voelt.

De sterrenhemel op foto net zo zien als met het blote oog tijdens een heldere nacht in de bergen of in de woestijn? Een droom die nu in vervulling gaat met de nieuwe MiniTrack LX3. De nieuwe minimontering stoomt u er helemaal voor klaar en is nu nog krachtiger dan het voorgangermodel MiniTrack LX2.

MiniTrack LX3 Montierung

De nieuwe MiniTrack LX3-montering.

Een fantastische foto maken van de sterrenhemel is veel makkelijker dan u denkt. U hoeft niet eens een ervaren astrofotograaf te zijn. Richt de montering naar een donkere plaats op de Noordpool, installeer uw camera, wind de mechaniek op en start de opname. Met de MiniTrack LX3 kan iedereen prachtige beelden van de sterrenhemel tevoorschijn toveren – bijna net zo eenvoudig als het koken van uw eitje bij het ontbijt.

De MiniTrack LX2 kende u waarschijnlijk al: een volledig mechanische, kleine montering die u op elk gebruikelijk camerastatief kunt bevestigen en die zo compact is dat ze in elke reistas past. De nieuwe MiniTrack LX3 is een herziene versie en is nu beter dan ooit tevoren. Het tijdschrift Sky&Telescope prees de MiniTrack met de „Hot Product Award“ en ook de gebruikers van de MiniTrack weten het zeker: hiermee kunt u niet enkel mooie foto’s maken. Met de MiniTrack LX3 ziet u de sterrenhemel op zijn best.

Wat is er veranderd?

  1. Meer draagvermogen: installeer vanaf nu een camera met een gewicht tot 3 kg.
  2. Nieuwe teflon bus voor nog soepelere bewegingen.
  3. Instelbaar veersysteem: vertraagt of versnelt het trackingproces, waardoor dit nauwkeuriger verloopt en de sterren als scherpe, ronde puntjes verschijnen.
  4. CNC-behuizing: stabieler en nog mooier afgewerkt.
  5. Een optische poolzoeker is reeds inbegrepen. Zo lijnt u de MiniTrack LX3 nog preciezer uit met de Pool – en u kunt uw foto langer belichten.

Laat u zich fascineren door de Omegon MiniTrack LX3 en kom hier meer te weten over de compacte montering voor op reis.

 

No Comments