Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie

Nieuwe serie verrekijkers: BD II XD en SV II

Dit jaar komt Kowa mi met een nieuwe serie verrekijkers. Vanaf nu kunt u profiteren van de verdere ontwikkeling van twee beroemde productreeksen.

Krijg een breder blikveld: Kowa BD II XD verrekijker

Wat kan het kijken naar vogels en de volgende excursie in de natuur makkelijker maken? Dit was waarschijnlijk de vraag die de ontwikkelaars van Kowa zich stelden toen ze de BD II XD ontwierpen. Het antwoord ligt voor de hand: een uitzonderlijk groot gezichtsveld van 10° op het 6,5×32 model, waardoor het in de toekomst veel gemakkelijker zal zijn om vogels, dieren of andere observatieonderwerpen te lokaliseren en te observeren. Bovendien is de BD II XD-serie zeer comfortabel in het gebruik – de BD II XD-serie ligt mooi in de hand en is compact – evenals speciale Kowa XD-lenzen. Het voordeel: het lensmateriaal is verrijkt met fluoriet, een materiaal dat zowel het contrast als het oplossend vermogen enorm verhoogt.

Kowa BD II XD groothoek verrekijker

De BD II XD-serie is bijzonder interessant, maar niet alleen voor ornithologen en buitensporters, maar ook voor amateur-astronomen. Dankzij het brede gezichtsveld en de kristalheldere beeldprestaties kunt u comfortabel en indrukwekkend genieten van de maan, planeten en sterrenbeelden.

De verdere ontwikkeling van de beproefde SV-serie: Kowa verrekijker SV II

Kowa`s SV-serie is bekend en bewezen onder de vogelaars. Toch rust Kowa niet op zijn lauweren, maar verbetert het gebruiksgemak opnieuw aanzienlijk. Daarom wordt de  SV II-serie nu geleverd in een frisgroene outfit en is voorzien van geoptimaliseerde oculairbeschermkappen die minder snel verloren gaan. De oogschelpen hebben een stevige handgreep en het scherpstellen verloopt soepel en is eenvoudig in gebruik.

Kowa Verrekijker SV II

Al met al zijn dit echte outdoor verrekijkers met een geweldige prijs-prestatieverhouding. Deze serie is ook voorzien van Kowa’s eigen KR-coating, waardoor de verrekijker klaar is voor gebruik onder alle weersomstandigheden zonder dat er water of vuil op de lenzen komt.

Alle noviteiten en natuurlijk alle beproefde optieken van Kowa zijn hier te vinden. Klik door het assortiment om de perfecte verrekijker voor u te vinden.

No Comments