Winkelwagen
is leeg

Gran Turismo GT 81: de high-end telescoop van William Optics!

De Gran Turismo 81 refractor is een apochromatische triplet met een lenselement van FPL-53 glas uit Ohara, Japan. Deze combinatie zorgt voor de hoogste kleurzuiverheid en een sterk contrast! De GT81 is dus een telescoop die veelzijdig inzetbaar is en niets te wensen overlaat!

William Optics GT 81 Astroshop

Apochromatische refractor AP 81/478 Gran Turismo GT 81 van William Optics.

Uitgerust met een optionele zenitspiegel maakt deze apochromat het mogelijk om de maan en planeten met het hoogst mogelijke contrast te observeren. De licht-intensieve telescoop maakt het ook mogelijk om moeilijke DeepSky-objecten te blijven observeren: sterrenclusters, sterrenstelsels en nevels. Dankzij de kristalheldere beeldvorming van sterren is vooral de waarneming en resolutie van bolvormige sterrenhopen een groot genoegen.

Voor forografie adviseren wij de flattener en de flattener/reducer Flat6AIII. Deze optiek zorgt voor een vlak veld met dezelfde focuspositie, zelfs voor volformaatcamera’s. Het in de telescoop geïntegreerde Bahtinov-masker helpt bij het nauwkeurig scherpstellen.

U kunt uw Gran Turismo uitrusten met een zoekertelescoop of volgkijker met behulp van de in het handvat geïntegreerde prismastang.

De zeer robuuste en instelbare GT81-Apo is bij uitstek geschikt voor mobiele astronomie en astrofotografie. Het buisgewicht van vier kilogram is eenvoudig te hanteren voor middelgrote mounts. Neem de Apo gewoon mee onder een donkere hemel en ontdek de beste objecten uit de Messier en NGC-catalogus. De GT81 van William Optics wordt uw nieuwe favoriete telescoop na het Firstlight!

No Comments


11.08.2020
Verzending in Nederland en België vanaf 4,90 €
Valuta
Contact