Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie

Nieuw: Deluxe poolhoogtewig voor Omegon MiniTrack

Met de nieuwe deluxe poolhoogtewig slaagt u er nog beter in de MiniTrack met de hemelnoordpool uit te lijnen. Het voordeel voor u: de hele nacht lang neemt u ronde sterren waar.

Hoe lijnt u uw MiniTrack en andere astrotrackers zonder poolhoogtewig uit? In theorie kan dit ook met een statiefkop, maar de uitlijning en standvastigheid gelijken soms op de weersvoorspelling – met één woord: onnauwkeurig. En u wilt ‘s nachts uiteraard succesvol foto’s kunnen vastleggen.

De juiste weg naar succes

Dankzij de deluxe poolhoogtewig lijnt u de MiniTrack eenvoudig en precies met de hemelnoordpool uit. Dit lukt in een vingerknip en is supergemakkelijk.
Nu alles nog stabiel fixeren, en u hebt een duurzame uitlijning, zelfs wanneer u uw camera meermaals op nieuwe doelwitten richt.

In onze set-up gebruiken wij een Omegon 32 mm carbonstatief, de deluxe poolhoogtewig en een MiniTrack 3 met poolzoeker.

Eenvoudig monteren op elk statief

Via de 3/8 inch-schroefdraad schroeft u de poolhoogtewig op elk camerastatief. U hebt enkel nog een kleine Vixenstyle-zwaluwstaart nodig, zoals de Omegon zwaluwstaart 55 mm, waarop u de MiniTrack bevestigt. Nu kunt u uw astrotracker eenvoudig aansluiten en uitlijnen.

Kwaliteit afkomstig uit Portugal

De poolhoogtewig is van zeer hoogwaardige vervaardiging: ze is gemaakt van CNC-onderdelen en roestvrijstalen schroeven. Ze wordt in kleine oplage in Portugal geproduceerd en op kwaliteit getest.

Bekijk nu de ideale aanvulling op uw MiniTrack in de shop: Omegon deluxe poolhoogtewig.

No Comments