Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Observatoria > Instrumenten > Dome Parts GmbH > Dome Parts GmbH Roll-Off Observatory GreenLine MICRO 44mm
Artikelnummer: 65895

Roll-Off Observatory GreenLine MICRO 44mm

$ 1.840,00 incl.btw, + verzendkosten
Heeft u elders goedkoper gezien?
lange termijn
Niet meer beschikbaar + verzendtijd

Productomschrijving

Een observatorium met roldak is ideaal voor in uw eigen tuin of voor verenigingen: dit “hutje” is een onopvallende maar fraaie toevoeging aan het landschap rondom en biedt - zodra u het dak opzij schuift - ook nog eens het beste overzicht over de hemel dat u zich kunt voorstellen!

Bijkomende voordelen van dit observatorium met roldak:

  • Dit hutje met roldak beschermt niet enkel uw apparatuur, maar het beschermt ook uzelf tegen storend strooilicht in de omgeving en tegen de koude wind. Het hutje zelf biedt het nodige comfort. U kunt erin rechtstaan zonder uw hoofd te stoten.
  • In tegenstelling tot bij een koepel met opening hebt u bij een hutje met roldak geen last van “seeing”, een storende belevenis. Wel hebt u dankzij het open dak een overzicht over de hele hemel.
  • Het hutje is ontworpen om zoveel mogelijk opslagplaats te bieden, waarnaast u er ook een tafel of ander meubilair in kunt passen. Het portaal van het hutje kan bovendien mooi worden aangekleed.

De hoogwaardige GreenLine-observatoria met roldak creëren nieuwe mogelijkheden voor uw eigen tuin waarin u nu uw eigen observatorium kunt hebben. De GreenLine-observatoria met roldak bieden, afhankelijk van de variant, voldoende plaats voor telescopen met een opening tot 508 mm (20 inch).

De GreenLine-observatoria zijn in verschillende grootten en uitrustingen leverbaar. Het gemakkelijk verrolbare dak laat tegelijkertijd de achterwand neer zodat een optimaal zicht op de horizon wordt gegarandeerd.

Het MICRO-observatorium is met zijn inwendige afmetingen van 1,60 x 1,60 meter de kleinste variant uit de GreenLine-serie. Deze variant wordt geleverd met een ruimtebesparende schuifdeur. Dit GreenLine-model is uitstekend geschikt voor telescopen met een opening tot 305 mm (12 inch).

Het doel van het MICRO-observatorium met roldak is om ook sterrenliefhebbers met relatief weinig budget en/of plaats de mogelijkheid te bieden om een zeer stevige behuizing voor hun stationaire telescoop te kunnen bouwen. Het MICRO-observatorium is dus niet ontworpen voor gemotoriseerd en remote gebruik, maar voor de liefhebber van het visuele of de astrofotograaf die nog graag zelf langs zijn telescoop zit.

Dit model beschikt niet over een gemotoriseerde dakaandrijving. Het relatief kleine roldak kan naadloos met de hand worden geopend.

U kunt dit observatorium gewoon als basisversie bestellen of inclusief houtbeschermingslaag voor € 1200 extra.

Specificaties

Capaciteit


Dikte vd wand (mm)
44
Dome Parts GmbH Roll-Off Observatory GreenLine MICRO 44mm
Toepassingsvoorbeeld 1
Dome Parts GmbH Roll-Off Observatory GreenLine MICRO 44mm
Toepassingsvoorbeeld 2
Dome Parts GmbH Roll-Off Observatory GreenLine MICRO 44mm
Toepassingsvoorbeeld 3

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!