Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Fotostatieven > Statief accessoires > Statiefkoppen > Joystick koppen > Omegon > Titania > Omegon Joystick Titania 400 Action Grip handgreep
Artikelnummer: 23839

Joystick Titania 400 Action Grip handgreep

$ 69,00 incl.btw, + verzendkosten
lange termijn
Niet meer beschikbaar + verzendtijd

Productomschrijving

Meer over de serie Titania...

Omegon Titania Action Grip 400 - voor een snelle positionering met slechts één hand

Snel die vogel in vlucht in het vizier nemen, dat vliegtuig aan de hemel volgen, of eenderwelk ander bewegend object waarnemen - om succes te hebben, moet u snel zijn. Met de Titania Action Grip is dit een fluitje van een cent - precies en eenvoudig!

Plaats een camera, verrekijker of spotting scope op de Action Grip en ervaar een extreme flexibiliteit. Druk met één hand op de grote knop om de statiefkop eenvoudig en vrij te kunnen bewegen. Nu kunt u gemakkelijk de achtervolging inzetten wanneer het object dat u wenst te volgen in uw gezichtsveld opduikt.

Steeds een fluitje van een cent

De ergonomisch gevormde handgreep vormt steeds de perfecte steun voor uw hand. Zo wordt navigeren kinderspel. Laat de handgreep gewoon los zodra u het gewenste gezichtsveld heeft gevonden - de kop zal zich onmiddellijk fixeren en stabiel in positie blijven.

Dankzij een snelkoppelingsplaat kunt u de instrumenten gemakkelijk en extreem snel monteren. Op de voorziene ¼" cameraschroef kunt u bijna elke verrekijker en elke camera aansluiten. Bevestig uw toestel aan de snelkoppelingsplaat en plaats het geheel eenvoudigweg in de statiefkop. Met een hoorbare klik klapt de snelsluiting dicht; uw toestel zit nu stevig vast op de panoramakop. Ook is er een kleine veiligheidshendel aanwezig waarmee u de snelsluiting kunt vergrendelen.

Vlieg naar uw doel

De Action Grip is geschikt voor verscheidene toepassingen; gewoonweg voor alles, wat snel beweegt. Maar natuurlijk kunt u hem ook voor "normale" objecten gebruiken. Vogelspotters moeten altijd zeer flexbibel zijn. Het ene moment landt er een vogel in uw gezichtsveld, en het volgende moment bevindt die zich alweer ergens anders. Een normale statiefkop zou dit niet aankunnen.

Met een draagkracht van ongeveer 4kg kan de Action Grip ook gebruikt worden voor camera's met grotere objectieven, een grote 20x80 verrekijker, of een spotting scope met een diameter van 80 of 100mm. U kunt de weerstand waarmee u de handgreep beweegt zelf instellen, al naargelang de toepassing of uw voorkeur. De frictie kan worden aangepast met een kleine draaiknop.

De voordelen op een rij:

- Statiefkop voor snelle, vrije bewegingen

- Draagkracht tot 4kg

- Eenvoudig met één hand te bedienen

- Voor natuurwaarnemingen, vogelspotten, astronomische doeleinden of vliegtuigspotten

- Snelkoppelingsplaat met 1/4" aansluiting en snapslot

- 3/8" schroefdraadhuls

- Instelbare frictie

- Basis met ingebouwde 3/8" schroefdraad voor de bevestiging op Titania statieven

- Gewicht 780g / hoogte 22cm

Specificaties

Capaciteit


Draagvermogen (kg)
4,0
Cameramontageschoen draad
3/8

Bijzonderheden


Bediening met één hand
ja

Algemeen


Lengte (cm)
22
Serie
Titania
Gewicht (kg)
0,78
Kleur
zwart
Omegon Joystick  Titania 400 Action Grip handgreep
Omegon Joystick  Titania 400 Action Grip handgreep

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!