Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Telescoop accessoires > Collimatie tools > Kunststerren > Hubble Optics > Hubble Optics Kunstmatige ster, 5-voudig
Artikelnummer: 56152

Kunstmatige ster, 5-voudig

$ 75,00 incl.btw, + verzendkosten
lange termijn
Klaar voor verzending in 6-10 weken + verzendtijd

Productomschrijving

Een sterrentest is nodig wanneer u telescopen, reflectors, catadioptrische telescopen en refractors nauwkeurig wilt testen en collimeren. Daarvoor heeft u echter een ster nodig als uitgangspunt. Helaas zijn echte sterren niet altijd zichtbaar door slechte weersomstandigheden of de locatie.

En zelfs wanneer er een ster zichtbaar is, heeft u een goed trackingsysteem nodig om de sterrentest uit te voeren, aangezien de ster voortdurend beweegt. Luchtturbulentie kan uw test ook beïnvloeden, waardoor u zelfs aan de hand van de echte, zichtbare ster toch niet in staat bent om de ware kwaliteit van uw telescopen te ontsluiten en de perfecte collimatie te bereiken.

Een artificiële ster is een uitstekend alternatief voor de echte ster. Dankzij de artificiële ster kunt u waar en wanneer dan ook nauwkeurige sterrentesten uitvoeren. Het probleem met artificiële sterren is echter dat u vele verschillende maten van artificiële sterren nodig hebt voor verschillende telescopen met verschillende openingen en verschillende openingsverhoudingen, en zelfs voor dezelfde telescoop, maar vanop verschillende afstanden en onder verschillende lichtomstandigheden.

De innovatieve Hubble 5-star Artificial Stars biedt de perfecte oplossing voor het sterrentestprobleem. Het beschikt over 5 heldere witte LED-lichten met 5 precisiepinholes (50/100/150/200/250 micron). Dankzij de Hubble 5-star Artificial Stars kunt u alle telescopen op virtuele wijze testen, ongeacht opening, openingsverhoudingen, afstand en lichtomstandigheden.

  • U kunt meteen ontdekken welke ster het meest geschikt is voor uw telescoop, vanop een gegeven afstand en onder gegeven lichtomstandigheden, door gewoonweg de kleinst mogelijke ster te kiezen die nog steeds een helder en onscherp beeld oplevert
  • U kunt zelfs de helderheid van de sterren aanpassen door aan de LED-kap te draaien
  • U kunt steeds 4 van de 5 sterren maskeren met behulp van een meegeleverd magnetisch masker


Dankzij de Hubble 5-star Artificial Stars kunt u telescopen vanaf nu gemakkelijk testen en collimeren!

Specificaties

Algemeen


Type
Collimatie tools
Ontwerp
Kunstmatige ster
Hubble Optics Kunstmatige ster, 5-voudig
Hubble Optics Kunstmatige ster, 5-voudig
Hubble Optics Kunstmatige ster, 5-voudig

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Klanten die dit product kochten, kochten ook...