Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Onderhoud > Lens cleaners > Omegon > Omegon reinigingssysteem
Artikelnummer: 47448

reinigingssysteem

$ 4,90 incl.btw, + verzendkosten
in voorraad
Klaar voor verzending in 24 u + verzendtijd

Productomschrijving

Reinigingssysteem: zodat u altijd een helder beeld heeft

Uw vakantiefoto's hebben wazige schaduwen en u wordt er gek van? Stof en vet op uw camera of verrekijker leiden tot slechte foto's en waarnemingen. Met het reinigingssysteem komt u snel en eenvoudig van alle vlekken op uw lenzen af.

De reden waarom uw verrekijker steeds verder achteruit gaat

Verrekijkers, fotolenzen of oculairs: dergelijke optica wordt voortdurend blootgesteld aan de omgeving en dus aan het vuil. Het reinigingsborsteltje helpt u stof en vuil op alle optische oppervlakken te verwijderen. Vaak wrijven de wimpers van het oog over oculairlenzen en laten telkens wat vetsporen achter. Als u de lenzen niet zo nu en dan schoonmaakt, wordt het beeld uiteindelijk vaag en zelfs wazig. Gebruik het reinigingspenseel om de optische prestaties weer op te krikken.

Fijne borstel tegen stof

Aan de ene kant heeft het reinigingssysteem van Omegon een borstel die u uit kunt schuiven. Dit fijne fotoborsteltje is droog en ideaal voor het verwijderen van losse stofdeeltjes.

Kussen tegen vet en vingerafdrukken

Aan de andere kant beschermt een reinigingskussen tegen vuil, zoals strepen, vingerafdrukken en cosmetische resten. Het kussen wordt vochtig gehouden door een beschermkap. Het reinigende effect wordt versterkt door een coating met een reinigingspoeder.

Rond of driehoekig kussen

U kunt kiezen uit een rond en een driehoekig kussen. Draai gewoon de houder van het kussen om. Nu kunt u ook driehoekige oppervlakken schoonmaken die niet kunnen worden bereikt met het ronde kussen.

Specificaties

Omegon reinigingssysteem
Het reinigingsdoekje zit onder de afdekkap

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Klanten die dit product kochten, kochten ook...