Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Diversen > Sets > Rob Walrecht > Rob Walrecht Astroset Maan en planeten
( 1 / 5 )
Artikelnummer: 60866

Astroset Maan en planeten

$ 23,90 incl.btw, + verzendkosten
in voorraad
Klaar voor verzending in 24 u + verzendtijd

Productomschrijving

Leerzame sterrenkunde instrumenten en modellen

Speciaal voor jongeren (en jongen van geest!) geven wij een serie bouwplaten en Astrosets uit van zeer leerzame sterrenkunde instrumenten en modellen. Ze zijn perfect als lesmateriaal op school, en volwassenen vinden ze ook heel leuk!

Met deze instrumenten en modellen hebben wij een zeer compleet programma voor jongeren, en dus ook het onderwijs. Zo kunnen zij zelf het heelal gaan verkennen!

Onderaan vind je meer over de achtergrond en ontwikkeling van de zelfbouw draaibare sterrenkaart en zelfbouw zonnewijzer.

Astroset Maan en Planeten

  • Bouwinstructies
  • Gebruikshandleiding

Dit is ons programma aan bouwplaten:

  • De zelfbouw draaibare sterrenkaart en zonnewijzer zijn eenvoudig te maken en te begrijpen. Ze zijn tweekleurig gedrukt op 300 grams karton, formaat A3, maar gevouwen naar A4;
  • de zelfbouw draaibare sterrenkaart, om zelf de sterren en sterrenbeelden te leren herkennen. Het is een eenvoudiger versie van de planisfeer, met minder objecten en zonder de coördinaten;
  • de zelfbouw zonnewijzer; een heel eenvoudig, leerzaam ontwerp, waarmee je veel leert over de tijd die wij dagelijks gebruiken.
  • de Astroset Maan en Planeten is gemaakt om de bewegingen van de zon, de maan en de planeten beter te leren begrijpen.
  • De set bestaat uit het Tafelplanetarium, het Aarde-Maan model, een ellipseninstrumentje en een speciale liniaal om de afstanden te bepalen tot de planeten in het Tafelplanetarium. De set bestaat uit vijf A3 platen, van 380 grams karton: één dubbelzijdige voor het Aarde-Maan model, vier voor het Tafelplanetarium (één dubbelzijdig en voorbewerkt).

In ons boek Genieten van de sterrenhemel vind je alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om de bewegingen van de maan, de planeten en de sterren (de hemelmechanica), de sterrenhemel en de draaibare sterrenkaart, en de zonnewijzer beter te begrijpen.

Specificaties

Algemeen


Minimum leeftijd
8
Rob Walrecht Astroset Maan en planeten
Rob Walrecht Astroset Maan en planeten
Rob Walrecht Astroset Maan en planeten

Klantbeoordelingen

Astroset

Beoordeling van D. G. aan 04.03.2023 09:18:30

( 1 / 5 )

Op de website staat niet dat de set zonder de leuke stokjes met planeetjes komt. Dus een grote tegenvaller als je samen met je zoontje het uitpakt om te gaan bouwen. Onnodig dat dit zo onduidelijk is en ook onlogisch omdat de afbeeldingen wel de planeten tonen. Waarom zou iemand een incompleet profuct kopen? Dus terug gestuurd.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Klanten die dit product kochten, kochten ook...