Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Telescoop accessoires > Stroomvoorziening & kabels > Voedingen > Voedingen > Baader > Baader Stroomvoorziening Outdoor 60W / 12,8V / 5A power mains adapter
( 4 / 5 )
Artikelnummer: 33431

Stroomvoorziening Outdoor 60W / 12,8V / 5A power mains adapter

$ 73,00 incl.btw, + verzendkosten
in voorraad
Klaar voor verzending in 24 u + verzendtijd
Express verzending is mogelijk voor levering overmorgen, 25.04.2024!

Productomschrijving

Energietoevoer met een spanning van 12 Volt zijn ontworpen voor gebruik binneshuis. Bij gebruik buitenshuis bij lage temperaturen daalt de effectieve spanning sterk. Zelfs bij -10 ° C kan de spanning dalen tot 10,5 volt. Vervolgens probeert de telescopische elektronica te compenseren voor het gebrek aan spanning door een hoger energieverbruik. Er ontstaan onregelmatige bewegingen die normaliter aan de elektronica van de montering worden toegeschreven. Eigenlijk ligt het aan de falende energietoevoer. Deze energietoevoer is echter ontworpen voor gebruik buitenshuis.

Beide Protective Disconnect-verbindingen - de Quick Disconnect-hoekstekker en de aansluitkabel - beschermen elektronica van de telescoop tegen schade aan de plug, het omvallen van de telescoop en gebroken energiekabels of andere schade. Als per ongeluk op de kabel wordt getrapt, wordt de plug niet uit de telescoop getrokken, maar de verbinding wordt parallel aan de aansluiting van de hoekstekker verwijderd.

De verbindingskabels van de energietoevoer naar de telescoop en de plug zijn ongeveer 4m lang, inclusief de energietoevoer. Ze zijn langer dan normaal, zodat u niet over de voeder struikelt omdat hij niet in de lucht hangt. Ook bij grotere telescopen kan de energietoevoer op de grond worden gelegd. De behuizing is vochtbestendig, maar niet waterdicht. De stekkers mogen niet nat worden.

De behuizing is vochtbestendig. Met 5 ampère continue belasting en ten minste 12 volt nullastspanning is de Baader Planetarium energietoevoer voor met 60W ideaal voor moderne, sterke monteringen zoals de Celestron Advanced VX , CGEM (DX), CGE Pro en CPC HD Deluxe. Natuurlijk past hij ook op alle andere monteringen met een vermogen van 5 ampère en een 12 V DC-aansluiting 5,5mm / 2,1mm.

Specificaties

Capaciteit


Lengte van de kabel (m)
4
Ingangsspanning
100 - 240
Uitgangsspanning
12,8
Stroomsterkte (A)
5

Bijzonderheden


Gestabiliseert
ja

Algemeen


Kleur
zwart
Uitwendige afmetingen LxBxH (cm)
10,7 x 4,8 x 3,1
Gewicht (g)
340
Type
Stroomvoorziening
Ontwerp
Stroomvoorziening

Aanbevolen accessoires

Telescoop accessoires > Stroomvoorziening & kabels (4)

Baader Verlengkabel, voor Outdoor-Power voeding 60W / 12V / 5A

$ 11,90*

*Alle prijzen zijn inclusief BTW + verzendkosten.

Baader Stroomvoorziening Outdoor 60W / 12,8V / 5A power mains adapter
Inbegrepen in de levering

Klantbeoordelingen

Goed maar korte kabels

Beoordeling van E. K. aan 06.10.2021 19:36:08

( 4 / 5 )

Ik heb deze aangeschaft omdat 4 meter me een redelijke lengte leek. Na opmeten van de kabels komt ik uit op 3.30 meter. Dat scheelt best veel. Als ik deze aansluit op mijn telescoop, hangt de zware voeding in de lucht te bungelen, waardoor ik deze in het midden van de telescoop moet leggen. Hierdoor wordt de effectieve lengte van de kabel nog korter.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Klanten die dit product kochten, kochten ook...