Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Astrofotografie > Guiding > Volgkijkermonteringen > ProAstroGear > ProAstroGear Black-CAT-71-houder voor ZWO ASIAIR, EAF en volgkijker
Artikelnummer: 75460

Black-CAT-71-houder voor ZWO ASIAIR, EAF en volgkijker

$ 60,00 incl.btw, + verzendkosten
in voorraad
Klaar voor verzending in 24 u + verzendtijd
Express verzending is mogelijk tot morgen, 29.03.2024!

Productomschrijving

Met de ProAstroGear Black-CAT-houder kunt u tegelijkertijd de ZWO ASIAIR-computer, EAF-focuser en volgkijker op uw William Optics RedCat- of SpaceCat-telescoop bevestigen. De houder beschikt over een nauwkeurig raderwerk om via de EAF de focus van de telescoop bij te stellen.

In tegenstelling tot een gespannen riem hebben tandwielen het voordeel dat ze de tubus van de telescoop niet vervormen. De speling van de Black-CAT Mount-tandwielen is verwaarloosbaar in vergelijking met de speling van het EAF-drijfwerk.

Alle onderdelen van de houder zijn vervaardigd van met carbon versterkte kunststof. De houder werd maandenlang in een koude omgeving (tot onder -25 °C of -13 °F) getest zonder dat daarbij beperkingen konden worden vastgesteld. De houder en alle onderdelen, ook de tanden van de tandwielen, zijn van een laag twee-componenten-hars (2K) voorzien, die voor een betere stabiliteit, duurzaamheid en resistentie tegen de weerselementen zorgt. De kunststof waarvan de houder is vervaardigd, is resistent tegen hitte tot +50 °C zonder te vervormen.

U kunt een oudere of nieuwere versie van de William Optics-tubusringen gebruiken.

Het bevestigen van de Black-CAT-houder is kinderspel! Alle schroeven, moeren en sluitringen voor de installatie van de ASIAIR, EAF, volgkijker-zwaluwstaartklem (Vixen-style) en William Optics-zwaluwstaartklem (saddle handle) zijn bij de levering van de Black-CAT-houder inbegrepen.

Specificaties

ProAstroGear Black-CAT-71-houder voor ZWO ASIAIR, EAF en volgkijker
Toepassingsvoorbeeld 1
ProAstroGear Black-CAT-71-houder voor ZWO ASIAIR, EAF en volgkijker
Toepassingsvoorbeeld 2

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Klanten die dit product kochten, kochten ook...