Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie
Artikelnummer: 63167

SynScan Wi-Fi

$ 89,00 incl.btw, + verzendkosten
lange termijn
Niet meer beschikbaar + verzendtijd

Productomschrijving

De hoogwaardige module is compatibel met alle Skywatcher GoTo mounts en telescopen en eenvoudige draadloze controle via uw smartphone of tablet met behulp van de SynScan of SynScan Pro-app die u kunt downloaden in Google Play of de Apple App Store gratis.

De Wi-Fi-module is eenvoudig met de meegeleverde adapterkabel (RJ12 naar RJ45 en RJ45 naar RJ45) aan te sluiten op de handmatige bediening op de montering. Er zijn geen batterijen nodig omdat de montering de vereiste voedingsspanning levert. (De EQ6 Pro-montering is aangesloten aan de originele kabel die bij de houder is geleverd).

De Wi-Fi-module creëert zijn eigen Wi-Fi-netwerk, zodat de montering overal kan worden gebruikt zonder de noodzaak van een buitenlands draadloos netwerk. Nadat u de coördinaten van uw locatie in voert in de SynScan-app en een eenvoudige uitlijningprocedure doorgevoert, kunt u direct de intuïtieve app te gebruiken.

De SynScan-apps ondersteunen de SkySafari Plus / Pro Mobile planetarium-app voor Android en Apple iOS. Zowel de SynScan-app als de SynScan Pro-app ondersteunen ASCOM voor volgen, GoTo en Guiding.

Specificaties

Orion SynScan Wi-Fi
Toepassingsvoorbeeld

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Stel uw eigen beoordeling samen:

Heeft u specifieke vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!