opc_loader

Wensenlijst

MERKEN
INLOGGEN
AANBEVOLEN
229,00 222,00
SOCIAL MEDIA

 

200 MERKEN
 
 

Wij zijn Jim Oostvogels en Natalie Goyvaerts ..... samen zijn wij astromarket. Wat ooit begon in onze eigen sterrenwacht is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste astroshops in Europa. Dankzij een succesvolle  samenwerking met Hugo Ruland van Lichtenknecker optics kunnen wij u de service geven van een eigen atelier voor alle maatwerk, herstellingen en deskundig advies.  Bovendien zijn we niet enkel een webshop meer maar kan u ook in onze showroom terecht voor persoonlijk advies. Online bestellingen worden steeds per koerierdienst verzonden vanuit ons magazijn te Nieuwpoort. Indien u liever uw bestelling persoonijk komt afhalen kan dat op afspraak in onze kleine showroom te Hasselt. Voor klanten die dichter bij het magazijn in Nieuwpoort wonen en liever hun bestelling hier willen afhalen is dat ook mogelijk. Maak zeker op voorhand een afspraak want het magazijn in Nieuwpoort is géén winkel en we zijn meestal druk bezig met het klaarmaken van bestellingen. U kan onze contactgegevens onderaan deze pagina vinden voor het geval u vragen of opmerkingen heeft. 
 
 
 

 - vakantieregeling astromarket - 

De levering van online bestellingen geplaatst in de periode van 5 juli tot en met 24 juli kunnen een kleine vertraging oplopen. Wij blijven steeds bereikbaar per email.

 
 
 

Contactgegevens showroom ( Hugo Ruland - Kuringersteenweg 44, 3500, Hasselt, Belgie )

 
   

U kan ons  tijdens de openingsuren  telefonisch bereiken op het nummer  0032(0)11253052  of  email info@lo.be 

De showroom te Hasselt  is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u.

Onze showroom is gesloten op maandag, zondag en feestdagen. 

Onze locatie te Hasselt is voornamelijk showroom en werkplaats. De meeste artikelen die u terugvind op onze website worden dus enkel gestockeerd in het magazijn (online shop) te Nieuwpoort.

Sluitingsdata showroom Hasselt: vrijdag 7 juli 2017 en van 20-07-2017 tem 13-08-2017

 
   
   
   
   

Contactgegevens magazijn / online shop ( Jim Oostvogels - Pieter Braeckelaan 57, 8620, Nieuwpoort )

 
   

Het magazijn te Nieuwpoort is telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u en 12u op het nummer 0468189049 of vanuit Nederland 0032468189049. Buiten deze uren zijn wij in het magazijn druk bezig met het verzenden van bestellingen en zijn wij enkel bereikbaar per email  info@astromarket.org . Voor dringende telefonische vragen kan u ook terecht op het nummer van onze showroom te Hasselt. Uw bestelling ophalen te Nieuwpoort (enkel afhaalpunt, géén showroom) kan op afspraak van dinsdag tem vrijdag in de voormiddag.

 

 

 
   
   

 

Contacteer het hoofdkantoor / magazijn te Nieuwpoort:

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
WELKOM BIJ ASTROMARKET

Klantbeoordelingen

 

Veilig en vertrouwd afrekenen

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch