opc_loader

Wensenlijst

Zoeken op merk
Beginners cadeautips !
Inloggen ( mijn account )
Social media
Meer dan 200 merken !
 
 
 
 
Wij zijn een bedrijf opgericht met een grote passie voor astronomie en fotografie. Door een jarenlange ervaring en samenwerking met Lichtenknecker Optics zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste astro shops in Europa. Onze troef bestaat uit een grote verscheidenheid aan artikelen en een performante klantenservice. Bovendien kunnen wij u de service geven van een eigen atelier voor al uw maatwerk en herstellingen.
 

Heeft u vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bestelt u liever niet online of wenst u persoonlijk advies, dan kan u terecht in onze winkel te Hasselt of afhaalpunt te Nieuwpoort. (Nieuwpoort is een afhaalpunt, géén showroom)  Voor vragen ivm de levering van uw bestelling gelieve het magazijn te Nieuwpoort te contacteren.

 

SHOWROOM / WERKPLAATS HASSELT (LICHTENKNECKER - KURINGERSTEENWEG 44 HASSELT 3500) 

 
   

U kan ons tijdens de openingsuren telefonisch bereiken op het nummer 0032(0)11253052 of via email (info@lo.be)

De showroom te Hasselt  is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11u tot 18u en zaterdag van 11u tot 17u.

Onze showroom is gesloten op maandag, zondag en feestdagen.

 
   
   
   

HOOFDKANTOOR ONLINE SHOP / MAGAZIJN NIEUWPOORT (P.BRAECKELAAN 57 NIEUWPOORT 8620) 

 
   

Het magazijn / hoofdkantoor te Nieuwpoort is telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10u en 13u op het nummer 0468189049 of vanuit Nederland 0032468189049. Buiten deze uren zijn wij druk bezig met het klaarmaken van alle bestellingen en het up-to-date houden van de website en zijn wij enkel bereikbaar per email (info@astromarket.org). Wij zullen uw vragen beantwoorden uiterlijk binnen 10 uur na ontvangst van uw email. Uw bestelling ophalen te Nieuwpoort (enkel afhaalpunt, géén showroom) kan op afspraak van dinsdag tem donderdag in de voormiddag.

 
   
   
   
JAARLIJKS VERLOF 2017  (WEBWINKEL - MAGAZIJN)  
   
De online winkel / magazijn te Nieuwpoort is gesloten van 5 juli 2017 tot en met 25 juli 2017. Uw bestelling word terug verzonden vanaf 26 juli 2017. Tijdens deze periode kan u voor vragen of afhalingen terecht in onze showroom te Hasselt die tijden deze periode open zal blijven (zie openinguren bovenaan).  

 

Contacteer het hoofdkantoor / magazijn te Nieuwpoort:

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch