opc_loader

Wensenlijst

MERKEN
INLOGGEN
SOCIAL MEDIA

 

200 MERKEN
 
 
Winkelen in onze online shop is veilig
 
U kan in alle vertrouwen bij ons winkelen. Uw betalingen gebeuren steeds in alle veiligheid, waarbij wij garant staan voor de snelle en correcte afhandeling van al onze bestellingen. De merken die wij u kunnen aanbieden, hebben reeds ruimschoots hun kwaliteit bewezen. We selecteren onze merken dan ook via strenge criteria en verkopen alleen materiaal dat voldoet aan de strengste normen. Alle artikelen die u bij ons bestelt, worden netjes bij u aan de voordeur aangeboden door de transporteur. Uiteraard bent u van harte welkom om uw bestelling af te halen in één van onze afhaalpunten (Nieuwpoort / Hasselt)
 
 Wij verzenden naar alle landen binnen Europa
 
Wij verzenden onze artikelen naar alle landen binnen Europa. Uw bestelling wordt veilig en verzekerd verzonden met GLS, DHL of UPS. Verzendkosten kan u berekenen in uw winkelmandje. Voor de verzendkosten van koepels en zuilen kan u ons contacteren via email of telefoon. 
 
 Er zit steeds een factuur bij de levering van uw pakket
 
Bij elke order ongeacht het aankoopbedrag voegen wij een factuur toe welke u kan vinden aan de buitenkant van de verpakking ( onder het shippinglabel ) Hou deze factuur steeds bij voor het geval u beroep moet doen op de garantie van het artikel. Bent u woonachtig buiten Belgie en heeft u een Btw-nummer dan maken wij u een factuur op exclusief Btw. Gelieve ons te contacteren indien dit het geval is.
 
 Levertermijn van uw bestelling
 
Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt uw order verwerkt. Doorgaans worden alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen verzonden tenzij er een andere levertermijn vermeld staat in de artikel omschrijving. Er worden géén pakjes verzonden in het weekend. Wilt u liever uw bestelling afhalen te Nieuwpoort of Hasselt dan kan u een afspraak maken via het contactformulier. Nieuwpoort is enkel een afhaalpunt, wilt u onze showroom bezoeken dan kan u terecht in onze winkel te Hasselt (Belgie). U kunt de actuele status van uw bestelling altijd controleren via Mijn AccountU vindt het volgnummer van uw bestelling in de e-mail die u ontvangt zodra uw bestelling ons magazijn verlaat.
 
 Garantie en retourneren
 

Indien u twijfelt over uw aankoop kunt u deze naar ons retour sturen (binnen een termijn van veertien dagen, op eigen kosten, tenzij het artikel gebreken vertoont).Wanneer wij de producten hebben ontvangen krijgt u het volledige aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Opgelet, maatwerk of artikelen op bestelling worden niet retour genomen tenzij deze gebreken vertonen.  U kan retourneren binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. U kan retouneren wanneer het artikel en bijhorende verpakking compleet is en ongebruikt. Opgelet, maatwerk of artikelen op bestelling worden niet retour genomen tenzij deze gebreken vertonen. Zorg ervoor dat het product bij retourzending altijd goed is verpakt. De verpakking waarin het product aan u is geleverd biedt goede bescherming tijdens het transport, waardoor wij u adviseren de originele verpakking zorgvuldig te hersluiten en te hergebruiken. Indien u het pakket terug stuurt zijn de verzendkosten hiervan voor uw eigen rekening. Uw aankoopbedrag exclusief de verzendkosten wordt uiterlijk binnen 30 dagen naar u teruggestort. Neemt u voor u iets retour zendt altijd eerst contact met ons op , zodat wij u kunnen adviseren hoe u uw retourzending het beste kunt organiseren. Onze voorwaarden zijn in lijn met de Europese wetgeving.

U kan deze hier nalezen: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_nl.htm.

 

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch