Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie

Archief voor April 2024

Pak nu je kans: Schaf de ProNewton N 153/750 EQ-500 X aan en verzeker jezelf van een voucher van 250 euro!

April 19 2024, Marcus Schenk

Onder de sterren staan en het uitgestrekte universum verkennen: Een droom die werkelijkheid kan worden met de ProNewton N 153/750 EQ-500 X. Deze krachtige telescoop haalt de sterren rechtstreeks naar je achtertuin!

Voor een beperkte tijd ontvang je bij aankoop van een ProNewton N 153/750 EQ-500 X een voucher ter waarde van 250 EUR cadeau. Een kans die je niet mag missen.

  • De hoofdspiegel met een opening van 153 mm vangt zoveel licht op dat je zwak verlichte deep-sky objecten zoals gasnevels of schitterend mooie sterrenclusters kunt ontdekken.
  • De EQ-500 montage biedt je dankzij de geïntegreerde kogellagers een nauwkeurige handmatige volging. In combinatie met de optiek krijg je een zeer stabiel totaalsysteem dat bij elke observatie plezier biedt.

Deze Newton-telescoop draagt niet voor niets de “Pro” in zijn naam, aangezien de afwerking aanzienlijk verschilt van de gebruikelijke beginnersoptieken. Nu is het moment om de maan en fascinerende details op de planeten in hoge kwaliteit te bekijken.

Grijp nu je kans en verzeker jezelf van deze hoogwaardige telescoopset inclusief een 250 EUR winkelvoucher!

Maar let op: De actie is geldig tot 30.06.2024. De voucher kan worden ingewisseld tot 31.12.2027. Zolang de voorraad strekt.

Meade LX200 IN DE AANBIEDING

April 15 2024, Jan Ströher

Telescopen uit de LX200-serie behoren tot de meest gebruikte systemen onder ervaren hobbyastronomen. Daar is een goede reden voor: De LX200-serie combineert een comavrije ACF-optiek met een stabiele vorkmontering en moderne elektronica. Het systeem is zo compact dat de kleinere modellen ideaal zijn voor mobiele astronomie en de grote instrumenten in een relatief kleine tuin of verenigingsobservatorium passen.

Behalve de voordelen van de optiek bieden de LX200-telescopen nog andere nuttige eigenschappen: het Primary Mirror Lock voorkomt dat de spiegel verschuift en behoudt de focus bij lange belichtingstijden. De kwalitatieve wormaandrijving in beide assen garandeert een soepele werking op alle snelheidsniveaus. Dankzij SmartDrive wordt de periodieke wormfout permanent gecorrigeerd (PPEC).

Van 15 april tot en met 30 juni 2024 zijn de modellen uit de Meade LX200 serie nu verkrijgbaar voor een speciale prijs! Zolang de voorraad strekt…

FUJINON TECHNO-STABI TS 12×28: STABIEL BEELD – STABIELE PRIJS

April 14 2024, Stefan Rieger

De meeste mensen kennen het probleem: je wilt vaak meer details zien, maar je hebt geen zin om een telescoop mee te nemen. En verrekijkers met een hogere vergroting zijn zo wiebelig dat het vergrotingsvoordeel niet kan worden benut. Daarom zijn er verrekijkers met een beeldstabilisator ontwikkeld.

Nu kunnen we je de Fujinon Techno-Stabi TS 12×28 voor een korte tijd tegen een speciale prijs aanbieden.

Geniet van onbewogen waarnemingen en pak hem snel!

10% KORTING OP VEEL TOPMERKEN

April 14 2024, Stefan Rieger

Voor een korte tijd hebben we de verkoopprijzen van veel topmerken met 10% verlaagd!

Bijvoorbeeld voor verrekijkers en spotting scopes van de merken ZEISS, Leica, Swarovski, Fujinon, Meopta, Nikon, Steiner, Kowa, DDoptics, Minox, Hawke.

Profiteer dus van onze speciale prijzen!

Het heelal met één klik: Seestar S50 – direct uit voorraad leverbaar!

April 10 2024, Jan Ströher

Het heelal met één klik! Seestar S50.
De Seestar S50 is een compacte smart telescoop met een opening van 50 mm voor iedereen die zich voor het heelal interesseert. Denk u zich eens in, dat u met één druk op de knop fascinerende astrofoto’s van sterren, sterrenstelsels en nevels kunt maken. En dat alles moeiteloos, zonder voorkennis en in professionele kwaliteit.
Slimme technologie, compact all-in-one design en een intuïtief te gebruiken app maken dit mogelijk. De geheimen van het heelal hebt u nu letterlijk voor de ogen.

 

“Leo-Triplet” met Seestar S50 (foto: Carlos Málagon)

De voordelen op een rij:

  • Net als bij de grote: echt apochromatisch objectief van 50 mm voor kristalzuivere beelden, die iedereen die ze ziet direct in vervoering brengen
  • GoTo, autofocus en Livestacking – kijk live toe hoe het beeld voor uw ogen ontstaat
  • Met gratis app als commandocentrale voor onvergetelijke uitstapjes langs het firmament
  • Astrofoto’s zo eenvoudig als het maar kan: Telescoop opstellen, app opstarten, dat is alles
  • Batterij voor 6 uur aaneengesloten astrofotograferen
  • Welkom in de toekomst van de astrofotografie!

De ZWO Seestar S50 is momenteel direct uit voorraad leverbaar – dus grijp hem snel!