Meer dan 7500 artikelen uit voorraad leverbaar
Laagsteprijsgarantie
Uw partner voor astronomie

Nieuw: Tentobservatorium van Explore Scientific

Ooit zullen telescoopbijeenkomsten weer mogelijk zijn! En al wie dan een tent heeft, zal ervan profiteren! Maar waarom niet meteen voor een tent kiezen waar u de telescoop direct in kunt plaatsen?

69811_3

Tentobservatorium van Explore Scientific

 

Het nieuwe tentobservatorium van Explore Scientific is niet alleen geknipt voor telescoopbijeenkomsten, maar ook wanneer u beschut tegen wind en strooilicht wilt observeren. U kunt hem dus zelfs perfect in uw eigen tuin opstellen, zodat u tijdens periodes met mooi weer meerdere nachten van de sterrenhemel kunt genieten.

Overdag beschermt het waterdichte tentobservatorium uw telescoop tegen zoninval of een plotselinge verandering van de weersomstandigheden.

69811_2

De weerbestendige bescherming helpt tegen onaangename verrassingen

 

Het geheim is de strakke spanning: gewoon even de hechting losmaken en de hele tent ontvouwt zich zo goed als vanzelf uit zijn verpakking. Bekijk hiervoor de video op de productpagina.

Veel plaats voor uw uitrusting: het tentobservatorium heeft een oppervlakte van 5 vierkante meter verdeeld over 2 ruimtes. Zo kunt u één ruimte voor de telescoop gebruiken de andere voor uw uitrusting.

Bovendien is het observatorium gemakkelijk te vervoeren. In de auto hebt u dus voldoende plaats over voor andere belangrijke zaken voor de telescoopbijeenkomst.

Meer informatie over dit innovatieve product vindt u hier in de shop.

No Comments